Openingstijden

Zaterdag van 11:00 - 17:00
Of bel voor een afspraak: 06-21225875
Fens Décor
Prinsengracht 12
1015 DV Amsterdam
06-21225875

Jieldé

Alle Jieldé lampen worden vervaardigd uit zeer degelijke industriële materialen en zijn praktisch onverwoestbaar. Ze zijn voorzien van de door Jieldé gepatenteerde draadloze scharnieren (zie historie), aluminium kappen met afstelbeugel en porseleinen fittingen. De arm is bevestigd op een zware basisplaat, een solide tafelklem of een van schroefgaten voorziene voet voor vaste tafel- of wandmontage.

 

De originele standaard afwerking bestaat uit geborsteld staal met een hoogglans kleurloze vernislaag. De lampen kunnen tevens worden geleverd in chromen uitvoering of worden voorzien van glanslak in de kleuren metallic groen en zwart.

 

Levering van lampconstructies op maat, zoals met meerdere scharnieren en/of kappen is vanzelfsprekend ook mogelijk.

 

Loft Collectie
Signal Collectie
Augustin Collectie

Loft is het eerste model van jielde. Deze lamp onderscheidt zich van andere lampen door de sleepcontacten in de scharnierpunten, waardoor een kabelbreuk uitgesloten blijft. De loft is verkrijgbaar als muur-vloer-of tafellamp. Totaal uit staal vervaardigd en leverbaar in vele RAL-kleuren of geborsteld staal.

>> lees verder

Signal is in 2003 voor het eerst in productie genomen en is het kleine zusje van de loft-serie zoder de sleepcontacten.

De SI333 is een prachtig handzaam burolampje in vele kleuren te verkrijgen. Ook is de signaal als muurlamp  (SI300) of als vloerlamp ( SI833  of  SI433 )te verkrijgen

>> lees verder


Hanglamp geinspireerd op de oude fabriekslampen.  De augustin is volledig uit aluminium vervaardigd en daarom licht in gewicht.

U heeft de keuze uit 4 modellen 160 , 240, 360 of 540 mm doorsnede. het snoer en de binnenkant van de lamp moeten worden besteld in zilver ofwel goud.

>> lees verder